Vacature planner/verkoper

Wil jij graag leerlingen van 15 jaar tot 80+ begeleiden met het behalen of behouden van hun rijbewijs zonder dat je zelf les hoeft te geven?

Dan is de functie van administratief medewerker bij Verkeersschool Weijers dé baan voor jou!

Al ruim 39 jaar is Verkeersschool Weijers een begrip in Heemstede en ver daarbuiten. Leerlingen komen bij ons voor het behalen van het bromfietsrijbewijs tot vrachtwagen met aanhanger rijbewijs.

Doordat wij een grote rijschool zijn, zijn de werkzaamheden heel divers en zal geen dag hetzelfde zijn.

Als administratief medewerker ben je een duizendpoot en doe je elke werkdag je best om alle leerlingen te begeleiden met de inschrijving, het inplannen van de rijlessen, de facturen sturen en vragen te beantwoorden tot ze hun rijbewijs hebben gehaald.

Jij bent als administratief medewerker verantwoordelijk voor het afhandelen van alle inkomende telefoongesprekken, whatsapp berichten en mails. Jij zorgt dat alle leerlingen genoeg lessen ingepland hebben staan, je plant de examens voor de leerlingen in en zorgt ervoor dat op tijd de facturen naar de leerlingen worden verstuurd.

Bij Verkeersschool Weijers kom je te werken in een echt familiebedrijf met een hecht team. Wij stellen het ook zeker op prijs als jij je eigen input kan geven om bepaalde situaties op te lossen en werkzaamheden efficiënter te kunnen laten lopen.

Wij bieden jou naast de informele werksfeer en een veelzijdige baan, ook een marktconform salaris met pensioen opbouw.

Ben jij de duizendpoot die wij zoeken? Heb jij een afgerond MBO diploma en beheers jij goed de Nederlandse taal? Ben jij stressbestendig, oplossingsgericht en een gezellige toevoeging aan ons team? Ben jij parttime (20 – 24uur) of fulltime (36-40uur) beschikbaar?

Solliciteer dan nu door je CV en motivatiebrief te mailen naar rolf@verkeersschoolweijers.nl.